Плюси та переваги


Переваги рідких спецій «Alberto Croozo» і можливості їх використання.

(опис продукту)

Технічні переваги в порівнянні зі звичайними спеціями:

  • Покращена логістика: рідкі спеції – це однотипні рідкі інгредієнти з однаковими принципами застосування, зроблені зi спецій найкращої якості. Не потрібно враховувати специфічний для кожного з них режим використання.
  • У порівнянні зі звичайними спеціями смак і запах рідких спецій при внесенні в блюдо розкривається миттєво. Рідка спеція швидко і рівномірно поширюється по всьому об’єму страви.
  • Можливість використання в холодних стравах, в яких звичайні спеції не розкриваються.
  • Інгредієнт є носієм повної неушкодженою смако-ароматичної матриці сировини. Термолабільнi (нестійкі до теплового впливу) з’єднання не розпадаються в процесі приготування, так як інгредієнт може вноситися в холонуче блюдо.
  • Інгредієнт покращує органолептичні характеристики страви за рахунок відсутності баластних рослинних домішок, які віддали свій смак і далі в страві не потрібнi.
  • Зручніше зберігати, ніж звичайні спеції: не прокидається, не видихається, не пліснявіє і не пересихає. Весь термін зберігання характеристики стабільні і однакові.
  • Підвищені зручності використання і дозування у порівнянні зі звичайними спеціями: одні й ті ж за своїми характеристиками інгредієнти в однотипнiй упаковці з однотипними умовами застосування, які можна просто взяти з полиці і внести в страви.

Нові можливості, які відкриваються з рідкими спеціями «Alberto Croozo»:

  • Можливість створення нових страв і напоїв, дуже яскравих смакiв за рахунок використання багатої палітри пропонованого асортименту. Серед них можуть бути і такі, яких раніше не існувало через неможливість використання цілого ряду спецій у водному середовищі (наприклад, перцевий лимонад).
  • Можливість надати нове звучання вже існуючим стравам в меню, не витрачаючи при цьому зусиль на розробку і окреме приготування, а просто додавши необхідну кількість рідких спецій (наприклад, додати гвоздику в бульйон, материнку в лимонад або ромашку в чай).
  • Можливість швидкого просочення спеціями (маринування) будь-яких типів інгредієнтів – м’яса, риби, птиці, овочів, грибів. Завдяки дрібному розміру міцел (менше 100 нм) вони дуже швидко проникають всередину і поширюються на весь обсяг марінуемого продукту, завдяки чому швидкість і якість просочення виявляються незрівнянно вище і краще, ніж при використанні будь-яких інших методів маринування.
  • Можливість поліпшити рівень подачі страв за рахунок «вау-ефекту» від незвично яскравого аромату страви, що досягається двома способами:
    1) додаткового внесення інгредієнта в холонуче блюдо після завершення приготування.
    2) обприскування страви рідкими спеціями (або їх розпиленням над стравою) безпосередньо перед подачею.
  • Можливість посилити смакові властивості рослинної частини інгредієнтів, якi входять до блюда. Цю рослинну частину можна вносити з естетичних міркувань, при цьому смак надавати за рахунок внесення рідких спецій. Наприклад, лимонад з пелюстками троянд, де пелюстки троянди прикрашають блюдо, а рідка спеція троянди вносить смак.
  • Можливість створювати нові фірмові страви закладу, яскраві і незвичайні за смаком, за рахунок поєднання рідких спецій.
  • Можливість використання в якості «секретного інгредієнта», що додає особливого смаку вашим блюдам.
  • Можливість відносно малими силами організувати індивідуальний підхід в рецептурі для постійних гостей (враховувати насиченість страви під смак конкретного гостя).
  • Можливість створення різноманітних продуктів на єдиній базі (наприклад, серія лимонадів на єдиній базі – цукор з лимоном, або серія супів на базі єдиного бульйону).

Також ми радимо ознайомитися з рекомендаціями щодо використання i зберiгання рідких спецій «Alberto Croozo».

Back to top